Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Ligging en Route

Camping Duinland ligt mooi centraal op het waddeneiland, aan de rand van Midsland en op loop en fietsafstand van het Noordzeestrand. Dit maakt de camping tot een ideale uitvalsbasis om het eiland en al haar bekoringen te verkennen en ontdekken. Het dorp Midsland telt een kleine 900 inwoners en was vroeger het bestuurscentrum van Terschelling. Tegenwoordig geniet Midsland vooral bekendheid vanwege het levendige centrum met tal van winkeltjes, restaurants, (eet)cafés en terrasjes.

Vanuit de haven van Harlingen, waar de vakantie al begonnen is, reist u met de boot naar het prachtige waddeneiland Terschelling. U neemt daar de boot (Doeksen) naar Terschelling. 

Klik hier voor de webcam in de haven van Terschelling.

Bij aankomst in de haven op het eiland staan bussen klaar, u kunt met de bus lijn 120 (bustijden) uitstappen bij halte ET10.

U loopt (linksaf bij de cafetaria) nog ongeveer 15 minuten de Duinweg af. Aan het einde van de geasfalteerde weg zit de ingang van camping Duinland. Maar u kunt ook een taxi nemen of gelijk fietsen huren. Bij de verhuurbedrijven (Zeelen/Thijs Knop) kunt u gratis de bagage laten bezorgen. Bij de chalet zijn twee fietsen beschikbaar die u voor een kleine vergoeding kan gebruiken. U kunt ook bij de campingeigenaar J. Haan, aangeven dat u gehaald wil worden. De kosten zijn €15 per rit. Dit kunt u met hem bespreken als hij u opbelt om te horen wanneer en met welke boot u aankomt.

Google maps

logo